COLABORACIÓN CON REVISTA PATRONATULUI ROMĂN

Descoperă oportunitatea de a învăța engleza sau japoneza cu trainerii A_BEST!

Byredactia

Descoperă oportunitatea de a învăța engleza sau japoneza cu trainerii A_BEST! Înscrie-te acum pentru sesiunea din septembrie 2024!

Te-ai gândit să îți îmbunătățești cunoștințele de limbi străine și să-ți deschizi noi orizonturi profesionale? Echipa Centrului de Limbi Străine A_BEST te provoacă să te înscrii la unul dintre cursurile de engleză sau japoneză din sesiunea septembrie 2024!

Cu o experiență de aproape 16 ani în domeniu, A_BEST este unul dintre cele mai mari centre independente de învățare a limbilor străine din România. În perioada septembrie-noiembrie 2024, te așteptăm să participi la cursurile noastre online, live, organizate în mini-grupe de 5-6 cursanți. Este momentul ideal să-ți îmbunătățești abilitățile lingvistice și să-ți sporești șansele de succes în carieră!

De ce să înveți o limbă străină cu A_BEST?

Cursurile noastre sunt special concepute pentru a te ajuta să îți extinzi vocabularul și să comunici fluent într-o limbă străină.

Lecțiile sunt interactive și focusate pe dezvoltarea fluenței, astfel încât să poți asimila rapid și eficient limba pe care o studiezi. Și nu uita: cu cât stăpânești mai bine o limbă străină, cu atât cresc și șansele tale de a obține un job mai bun sau o promovare!

Cunoașterea unei limbi străine reprezintă un avantaj semnificativ în carieră. Companiile caută din ce în ce mai mult candidați care stăpânesc limbi străine, iar aceasta se reflectă și în remunerația lor. De aceea, e important să nu te limitezi la cunoștințele dobândite în liceu, ci să continui să înveți și să evoluezi.”, a declarat Aura Icodin, CEO-ul și Fondatoarea A_BEST.

Ce avantaje îți oferă cursurile online A_BEST?

La A_BEST, trainerii noștri adaptează materialele de studiu domeniului tău de activitate, astfel încât să te poți identifica în temele abordate în timpul cursurilor, fie că e vorba de afaceri, fie de situații din viața de zi cu zi.

Mai mult, grupurile restrânse de cursanți asigură o predare eficientă și îți oferă oportunitatea de a interacționa mai ușor cu colegii tăi.

Cursurile online nu sunt doar o alternativă la cele clasice, ci și o modalitate modernă și flexibilă de a învăța.

Trainerii A_BEST mențin un grad înalt de interactivitate, utilizând platformele digitale pentru a crea o experiență de învățare captivantă și eficientă.

Calendarele cursurilor online A_BEST de limbi străine, sesiunea septembrie -octombrie 2024, pot fi accesate aici:

Beneficii de care te bucuri la cursurile A_BEST:

  • Predare interactivă, bazată pe metoda Communicative Language Teaching.
  • Cursuri pe diverse niveluri de limbă, conform Common European Framework (A1.1, A1.2, B1.1, B1.2, B2.1 etc.).
  • Grupe mici, pentru o predare eficientă.
  • Cursuri online, live, pe Zoom, cu tehnologii la zi, în weekend.
  • Traineri dedicați, cu acreditări internaționale și experiență în predarea limbilor străine pentru adulți.
  • Testare inițială și materiale de curs digitale gratuite.

Plata cursurilor este flexibilă și se poate efectua în rate egale.

Dacă alegi să achiți integral înainte de începerea cursului, beneficiezi de un discount de 10%. De asemenea, foștii cursanți și persoanele recomandate de aceștia primesc un discount suplimentar de 5%.

Înscrie-te acum pentru sesiunea septembrie-octombrie 2024 și profită de toate avantajele oferite de A_BEST!

Detalii și înscrieri: office@abest.ro sau la telefon 0762 274 914

***

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

Fondat în 2008, Centrul de Limbi Străine A_BEST este unul dintre centrele independente de top din România, pentru învățarea limbilor străine. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi; cursuri de limbi străine pentru copii; testări cu recunoaștere internațională; traduceri; audit lingvistic; evenimente dedicate mediului academic.

Cu un portofoliu de  peste 15 limbi străine,trei acreditări internaționale și una naționalăCentrul de Limbi Străine A_BEST a devenit de-a lungul timpului un partener de încredere pentru companii din diverse industrii, având din 2008 până în prezent  peste 400 de clienți persoane juridice (companii multinaționale sau naționale, din domenii precum: FMCG, retail, logistică, banking, PHARMA, transporturi, banking, IT&C, TELECOM, asigurări, turism etc).

Află mai multe pe http://abest.ro/ .

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Follow by Email
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Share